fbpx

Al ‘Banda ampla’ de TV3 parlant de xarxes

También puedes leer este artículo en: Español

Amb ocasió de l’estrena de la pel·lícula “The Social Network” sobre la creació de Facebook, TV3 ha dedicat el seu debat setmanal “Banda ampla” a l’ús creixent de les plataformes digitals i la seva influència en les relacions personals, socials i laborals. Hi he participat com a convidat entre un públic on també hi havia Genís Roca (@genisroca), Marc Mateu (@marcmateu) i Guillem Sans (@guillemsans).

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.