fbpx

Obsolescència programada o consum irresponsable?

Dins del cicle Aula de Cultura de Cardedeu, el 27 de març vaig fer al Centre Cultural una de les xerrades que més m’agrada, la que dedico al tema de la suposada obsolescència programada dels dispositius electrònics. Si heu llegit algun article meu al respecte (per exemple aquest) ja sabeu que penso que no tota la culpa és dels fabricants.

Aquesta és la notícia que els companys de RTVCardedeu van fer sobre l’acte:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.