fbpx

I Congrés del Llibre Electrònic a Barbastre

También puedes leer este artículo en: Español

Convidat per l’actiu periodista aragonès Fernando García Mongay he moderat la taula rodona El papel de las tabletas dins de la segona jornada del I Congreso del Libro Electrónico que s’ha fet a Barbastre (Osca). La lectura digital és un tema que m’apassiona, així que no he pogut resistir-me a introduir el debat apuntant algunes dades sobre la tecnologia y el mercat.

Però els protagonistes de la sessió han sigut, esclar, els tres ponents, representants de les tres plataformes de lectura digital més destacades del mercat espanyol. D’esquerra a dreta:

  • Koro Castellano, responsable de Kindle a Amazon España
  • Xavier Solà, director de la plataforma Tagus de llibres electrònics de Casa del Libro.
  • Luis Collado, director de Google Books a España

Aquí les conclusions del Congrés, elaborades pel relator Darío Pescador. I aquí el balanç de l’organització.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.