fbpx

El programari lliure en entorns empresarials (Cambra de Comerç de Barcelona)

También puedes leer este artículo en: Español

L’ús de programari lliure en la gestió empresarial permet guanyar llibertat i reduir despeses. Aquesta és la conclusió de la taula rodona que he introduït i moderat a la Cambra de Comerç de Barcelona amb la participació de tres especialistes:

  • Xavier Fuertes (Col·legi de Periodistes de Catalunya)
  • Carles Garrigues (Màster en programari lliure de l’UOC)
  • Josep Maria Puigdollers (director TIC de Provisur)

Adicionalment, també ha intervingut des dels EUA via videoconferència Quim Gil, director de tecnologia de la Wikimedia Foundation.

Aquestes són les diapositives de suport que he fet servir durant la sessió:

L’acte ha acabat amb la presentació de la nova versió del programari ERP Tryton, a càrrec d’Albert Cervera, de l’empresa Nan-Tic. Aquesta és la crònica de la sessió que han publicat al seu blog.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.