fbpx

El català, llengua digital a l’empresa

También puedes leer este artículo en: Español

La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat m’ha convidat a intervenir en l’acte El català, llengua digital a l’empresa, que ha tingut lloc al Mobile World Centre de Barcelona. Hi he fet una ressenya de la situació de la nostra llengua en l’àmbit de la tecnologia.

La columna que vaig escriure a l’Ara Emprenem sobre el tema, i la crònica de l’acte que Griselda Oliver va fer a Núvol.

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.