fbpx

Jornada internacional de mitjans de proximitat

También puedes leer este artículo en: Español

Dins de la V Jornada Internacional de Mitjans de Proximitat que ha tingut lloc avui al CosmoCaixa de Barcelona, he participat en la taula rodona Periodisme 2.0 i mitjans en companyia de Lorena Amarante, Genís Roca i Josep Maria Ganyet, moderats per Germà Capdevila (veure la relació de ponents).

Aquest és el resum de les ponències que han fet públic els organitzadors, la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i mitjans Digitals, a qui agraeixo la invitació.

Recull de fotografies de l’acte al Facebook de l’AMIC.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.