fbpx

25 anys de l’Institut Municipal d’Informàtica de Barcelona

También puedes leer este artículo en: Español

L’Institut Municipal d’Informàtica (IMI) de l’Ajuntament de Barcelona ha celebrat el seu 25è aniversari escenificant la ciutat de les TIC amb un diàleg sobre ciutat i tecnologia durant tot el dia a l’auditori de la Torre Agbar, en forma de marató de taules rodones temàtiques. Jo he participat a la sisena sessió, amb el títol Les TIC en un país normal, moderada per Marc Puig, en companyia de personalitats del sector:

  • Manel Sanromà
  • Mateo Valero
  • Joan Majó
  • Tatxo Benet

A continuació, el vídeo complet de la sessió:

En aquesta llista de reproducció de YouTube trobareu totes les altres sessions, dedicades a la mobilitat, l’administració electrònica, els sistemes d’informació, les ciutats espavilades (smart) i la innovació, a més de les intervencions institucionals d’Antoni Vives i Jordi William Carnes. I aquí els tuits publicats amb l’etiqueta #25anysimi.

(fotografia de capçalera: Anna Fuster a Twitter)

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.