fbpx

A TVE sobre el Dia Mundial d’Internet

También puedes leer este artículo en: Español

Amb motiu del Dia Mundial d’Internet, la Conxa Parramon de TVE Catalunya m’ha fet aquesta entrevista per a l’Informatiu Cap de Setmana on comento, entre altres coses, que els 1.000 milions d’internautes que la xarxa guanyarà durant els pròxims cinc anys arribaran sobretot dels països emergents i ho faran mitjançant els dispositius mòbils.

Gràcies a l’Andreu del Tarambana per deixar-nos rodar al seu restaurant. No deixeu d’anar-hi (a menjar, vull dir) si passeu per Cardedeu i teniu ocasió.

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.