fbpx

III Jornada Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

También puedes leer este artículo en: Español

La Direcció General de Política Lingüística (DGPL) de la Generalitat ha organitzat a l’Ateneu Barcelonès la seva III Jornada sobre llengua i societat als territoris de parla catalana. La sessió de cloenda, moderada per la directora general Ester Franquesa, ha recollit Cinc mirades sobre la realitat social de la llengua en diferents àmbits, amb els cinc ponents següents:

  • Món socioeconòmic, amb Elisenda Paluzie
  • Mitjans de comunicació, amb Salvador Alsius
  • El context europeu, amb Martí Anglada
  • Població i societat, amb Andreu Domingo
  • Entorn digital i xarxes, que he tractat jo

En aquest Storify hi ha un recull dels tuits que s’han publicat amb l’etiqueta #3llenguasoc. Per la part que em toca, deixo les imatges que il·lustren dos dels meus comentaris, que potser haureu vist ja en alguna de les meves classes o conferències sobre el tema.

(fotografia de capçalera: Andreu Gonzalez a Twitter)

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.