fbpx

“Clicats”: Sant Jordi a les xarxes, el Dia Mundial de la Veu o el vídeo de Red Bull dels castellers – 18/04/17

Avui al “Clicats” descobrim quines són les previsions de Sant Jordi que fan les xarxes; ens fixem en el llibre “Empantallados, como convivir con hijos digitales”, de Santiago Moll; parlem del Dia Mundial de la Veu, que es va celebrar ahir diumenge, i del vídeo de Red Bull que s’ha fet viral sobre els castellers de Vilafranca, que ha arribat als 100 milions de visites. Amb Albert Cuesta, Albert Murillo, Genís Roca i Mariola Dinarès.
publicat originalment El matí de Catalunya Ràdio

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.