fbpx

CLICATS: Tecnologia per ajudar la dislèxia; “cyberbullying”; els Android més desitjats i Airbnb – 02/05/17

Una tecnologia que ajuda en la dislèxia; l’últim informe de l’activitat de l’Airbnb a Espanya del 2016; els tres mòbils Android més desitjats del mercat actual: Samsung Galaxy S8+, Huawei P10 Plus i LG G6, i Cyberbulling: el macabre repte de la Balena blava que circula per les xarxes i el boom a les xarxes socials de la sèrie “13 reasons why”. Amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarès.
publicat originalment El matí de Catalunya Ràdio

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.