fbpx

“Clicats”: Apps per connectar amb l’entorn, “El círculo” i el boicot de les marques a YouTube – 09/05/17

Avui parlem de Yukan, una app que anima els joves a deixar el mòbil i connectar-se més amb l’entorn; fem la ressenya de la pel·lícula “El círculo”; parlem de la gira de Mark Zuckerberg pels Estats Units, de l’Automobile Barcelona, de la publicitat personalitzada a Instagram, i del boicot de les grans marques que no volen fer més publicitat a YouTube. Amb Albert Murillo, Albert Cuesta i Mariola Dinarès.
publicat originalment El matí de Catalunya Ràdio

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.