fbpx

Parlant de dades massives al “Valor afegit” de TV3

El tema central d’aquesta edició de l’espai “Valor afegit” de TV3, dedicat a l’economia, és el negoci que les empreses digitals fan amb les dades que acumulen sobre nosaltres, en aquest cas en forma de publicitat personalitzada. Hi participo aportant la meva opinió respecte a la (manca de) privadesa, junt amb Maria Àngels Barbarà, directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, Carlos Castillo d’Eurecat Data Science, Eva Martín de Tiendeo i Marc Elena, director de l’agència Adsmurai de publicitat en xarxes socials.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.