fbpx

CLICATS: Maker Faire, “big data”, BCN 5G i sortir de TripAdvisor – 20/06/17

Després de la Maker Faire que s’ha celebrat a Barcelona aquest cap de setmana, Albert Murillo ens porta plaques per aprendre de la cultura del “do it yourself”. Albert Cuesta segueix en directe la candidatura de Barcelona per ser la primera ciutat amb 5G de tot l’Estat; Genís Roca ens explica exemples de “big data” i la Mariola Dinarès explica la batalla del xef del restaurant Capritx per sortir de Tripdadvisor.
publicat originalment El matí de Catalunya Ràdio

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.