fbpx

“Clicats”: El cànon digital, Instagram i els influencers, el videojoc “Minecraft” i tensions a TW – 04/07/17

Albert Cuesta, Albert Murillo i Mariola Dinarès ens posen al dia de les últimes novetats del món tecnològic. Aquesta setmana, l’actualitat passa pel cànon digital. També que Facebook penalitzarà els usuaris que comparteixin més de 50 enllaços al dia; que Instagram obligarà els “influencers” a especificar si cobren per fer publicitat de marques; que l’ONU ha engegat un programa que es diu “Bloc a bloc” amb què vol intentar que nens de 15-16 anys redissenyin les zones més fosques del seu barri perquè siguin millors pels qui hi viuen, i parlarem de com utilitzen el Twitter els polítics catalans.
publicat originalment El matí de Catalunya Ràdio

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.