fbpx

L’internet català que no va poder ser

Un vaixell dedicat a la instal·lació de cable submarí. / SCHOTTEL

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 28 de May de 2020

    […] submarins. Amb l’arribada de fibres submarines internacional a Catalunya es corregirà un greu error estratègic comès l’any 2011. El cable, de 37.000 kilòmetres, l’instal·larà Alcatel Submarine […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.