fbpx

Els còmics digitals, la realitat augmentada, Telegram i les aplicacions de reputació social – 07/11/17

De la mateixa manera que em descarrego llibres digitals, puc llegir còmics de forma digital? Quines diferències hi ha entre la realitat augmentada i la realitat virtual? Què és Telegram? Us imagineu un futur amb una aplicació que et puntuï com a ciutadà? Responem aquestes preguntes al “Consultori digital”, amb Albert Murillo, Albert Cuesta i Mariola Dinarès. publicat originalment El matí de Catalunya Ràdio

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.