fbpx

Rakuten TV llança el seu servei 4K HDR i es converteix en la plataforma amb el catàleg més ampli d’Europa per a Smart TV

La tecnologia 4K HDR ha estat, indiscutiblement, reconeguda entre els principals productes tecnològics emergents, amb un creixement anual del 59% als Estats Units, segons la Consumer Technology Association. Seguint aquesta tendència, la plataforma Vide-on-Demand Rakuten TV ha accelerat la seva tecnologia i ha llançat el seu servei 4K HDR (4K High Dynamic Range), amb l’objectiu d’oferir la millor experiència de cinema per a Smart TV. Amb aquest desenvolupament, Rakuten TV es converteix en la companyia amb el catàleg més ampli per a Smart TV, amb més de 100 títols disponibles abans que acabi aquest any. Entre els últims llançament imprescindibles dins de la plataforma amb aquesta tecnologia destaquen Transformers: The Last Knight, Spider-Man: Homecoming, Baby Driver y Baywatch.Rakuten TV ja té disponible una secció de 4K HDR als televisors Samsung TIZEN UHD HDR, directament accessible des de l’aplicació, sense necessitat de disposar d’altres dispositius. Els usuaris de Samsung UHD TV 2017 tindran accés a pel·lícules 4K HDR a través del canal TV Plus UHD 4002.

Aprofitant la tecnologia 4K HDR i Dolby Digital Plus, Rakuten TV serà la millor plataforma per portar la màgia del cinema amb un efecte real a les Smart TV, garantint la més àmplia selecció de les últimes estrenes a 5,99€.

Jacinto Roca, CEO i Fundador de Rakuten TV, explica que “Rakuten TV es compromet a oferir la millor experiència d’entreteniment als propietaris de Smart TV. Volem augmentar el potencial de 4K HDR en Smart TV i permetre als nostres usuaris que visquin una autèntica experiència de cinema des de casa. Treballant amb els millors fabricants de TV i els millors estudis de Hollywood, podem proporcionar l’accés més ràpid i la millor elecció dels últims llançaments amb aquesta tecnologia. Volem que els propietaris de Smart TV tinguin accés a la millor qualitat audiovisual quan vulguin veure les seves pel·lícules preferides”.

Segons Heeman Lee, vicepresident de Visual Display Business de Samsung Electronics, “a Samsung ens esforcem per oferir la millor experiència de TV i ens complau trobar en Rakuten TV un soci que comparteix el nostre objectiu. Rakuten TV s’ha unit al nostre exclusiu servei TV Plus a principis d’any i esperem que aquesta associació segueixi brindant encara més entreteniment als usuaris de TV de Samsung en 4K HDR.

Rakuten TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.