fbpx

Com podem treure el màxim rendiment d’un televisor 4K?

Al Consultori Digital de la Mònica Terribas que comparteixo amb Albert Murillo, Genís Roca i Mariola Dinarès, avui he explicat les dades més destacades de l’anàlisi dels perfils de Twitter de 606 candidats a les eleccions del 21-D, que vaig publicar ahir a l’Ara. També he atès una consulta sobre el contingut que es pot mirar actualment en un televisor amb resolució 4K, aprofitant l’article sobre el tema que vaig publicar fa unes setmanes.

Podeu escoltar la secció aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.