fbpx

A TV3, parlant sobre delictes d’odi a la xarxa

También puedes leer este artículo en: Español

Avui he intervingut al programa Els matins de TV3 per parlar dels delictes d’incitació a l’odi comesos mitjançant internet i les xarxes socials. Les advocades penalistes Laia Serra (@Laia_Serra_) i Cristina del Alcázar han aportat la visió i el coneixement jurídics a una taula conduïda per la periodista Lidia Heredia.

Per part meva, he explicat entre altres coses quins procediments segueixen les empreses d’internet per combatre el fenòmen, el conflicte entre els seus interessos econòmics i la seva responsabilitat social corporativa i he donat algun consell per formular denúncies (1 i 2) i per esquivar el discurs digital de l’odi. Hem acabat apuntant les incipients iniciatives basades en intel·ligència artificial per transformar de reactiva en proactiva la intervenció dels gegants de la xarxa en aquests casos.

A continuació podeu veure tota la tertúlia.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.