fbpx

La nova “Estrategia de Seguridad Nacional” de l’estat espanyol

Avui en Kilian Sebrià de Catalunya Ràdio m’ha convidat a tornar durant uns minuts al meu enyorat Catalunya Vespre per comentar la presentació de la nova Estrategia de Seguridad Nacional del govern espanyol, que conté un nou apartat sobre ciberseguretat, i molt especialment les sorprenents referències del ministre portaveu Méndez de Vigo a les noticies enganyoses i a les interferències en processos electorals.

Ho podeu escoltar a partir del minut 33:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.