fbpx

Per què alguns tuitaires van perdre seguidors durant el debat electoral de dilluns?

Durant el debat electoral de dilluns, alguns tuitaires van perdre seguidors de manera massiva. L’Albert Cuesta i el Genís Roca ens expliquen que des de fa uns dies Twitter va començar a aplicar unes normes més estrictes contra els delictes d’odi i va suspendre perfils sospitosos, entre altres coses, de ser robots i no persones. Aquesta i altres consultes referents a la tecnologia conformen l’últim “Consultori digital” de l’any.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.