fbpx

Aquests són els 108 diputats tuitaires escollits el 21-D

También puedes leer este artículo en: Español

Pendent de la proclamació dels resultats electorals definitius, ja sabem qui són els 135 diputats electes que ens representaran al Parlament de Catalunya quan s’hagi constituït la XII legislatura, abans del 23 de gener. N’hi ha 108 que disposen de perfil a Twitter i amb ells he fet aquesta llista que poso a la vostra disposició per si voleu seguir més fàcilment la seva activitat:

La flamant diputada Laura Borràs va descobrir així la meva llista abans de temps:

Quan s’hagin proclamat els resultats tinc previst analitzar el perfil tuitaire d’aquest nou parlament, com ja vaig fer en la legislatura anterior. Aleshores també actualitzaré la base de dades de @PolitwoopsCAT, el servei que arxiva els tuits que els nostres electes publiquen i després esborren.

Bola extra: més llistes de Twitter

En començar la campanya electoral vaig fer set llistes de Twitter, una per candidatura, amb un total de 606 candidats, tots els que vaig aconseguir identificar entre els 935 titulars que es presentaven a les eleccions. Al final d’aquesta anàlisi al diari Ara trobareu els enllaços.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.