fbpx

[Actualitzat] Els trens de Rodalies de Catalunya tornen a desaparèixer de Google Maps

Foto tren de Rodalies: Gencat.cat

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 6 de June de 2019

    […] de les alemanyes Audi, BMW i Daimler (i que, per exemple, és molt més fiable que Google Maps quan la ruta inclou trajectes en trens de Rodalies a Catalunya). També podeu provar eines col·laboratives com la cartografia d’Open Street Map, mitjançant […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.