Next Generation Internet: la descentralització de les dades personals

También puedes leer este artículo en: Español

Per segona vegada, la Fundació Mobile World Capital Barcelona ha precedit la celebració del Mobile World Congress a la ciutat amb el que anomenen Mobile Week Barcelona, un programa amb desenes de xerrades i tallers als 10 districtes de la ciutat que promouen la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia.

He tingut el plaer de moderar el debat Next Generation Internet: la descentralització de les dades personals, a l’auditori de l’edifici Vèrtex del Campus Nord de l’Universitat Politècnica de Catalunya. Els ponents de la sessió (crec que la única de tot el programa que s’ha fet en anglès) han estat:

  • Josep Paradells (i2CAT)
  • Daniele Quercia (Bell Labs)
  • Francesca Bria (Ajuntament de Barcelona)
  • Rob van Kranenburg (Internet of Things Council)

No hi ha vídeo de tota la sessió, però sí aquest breu resum que us pot donar idea del nivell:

Durant les intervencions, una artista ha anat creant aquest mapa mental (mindmap) dels conceptes que es tractaven.

(la imatge i la fotografia de capçalera són del Twitter de Payment Innovation Hub)

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.