fbpx

Apple serà al #MWC18. Com sempre

Ja som al 2018 i venerables diaris barcelonins encara publiquen articles previs al Mobile World Congress destacant que “Apple no hi serà”. Llàstima que no sigui veritat: aquests dies a Barcelona hi haurà personal d’Apple, com n’hi ha hagut cada any des que el Congress es va instal·lar aquí per l’edició de 2006. Va ser aquí on l’empresa va acordar amb AT&T l’exclusiva de la comercialització del primer model d’iPhone.

És el que passa quan es comet l’error de considerar el Mobile World Congress com una simple exposició. El més important del MWC és el que passa als despatxos.

Aquest any assistiré al Congress per tretzena vegada: la primera fins i tot hi vaig fer una connexió en directe amb la malaguanyada Tatiana Sisquella per al Món a RAC1 de Xavier Bosch. Avui dissabte ja comencem amb un parell de presentacions d’accés restringit. Us aniré explicant -si més no, el que es pugui explicar- en les meves cròniques diàries al Matí de Catalunya Ràdio (al voltant de les 8) i al diari Ara, a Mobile World Live en español, en aquest apartat del blog i al perfil @CanalPDA de Twitter.

Relacionat: El Congress de la marmota

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.