Comentant el #MWC2018 a 8tv

También puedes leer este artículo en: Español

Avui he tornat al plató de 8aldia, l’informatiu nocturn de 8tv, per comentar els temes més destacats de l’edició 2018 del Mobile World Congress. Mai he sigut gaire partidari d’opinar quan només ha tingut lloc la primera jornada, però així és com va l’agenda dels mitjans.

Hi he portat un Galaxy S9+, el telèfon de Samsung considerat el protagonista d’aquest MWC, per mostrar com funcionen els emoji animats que el telèfon incorpora. L’entrevista de Jordi Armenteras ha estat compartida amb Carles Garrigues, investigador de l’UOC. Podeu veure la nostra intervenció en aquest vídeo:

Més informació sobre el Mobile World Congress 2018 aquí.

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.