fbpx

Impressió en 3D per a un món sense magatzems

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

2 Responses

  1. 18 de June de 2018

    […] I parlant de personalització extrema: al MarketLab, la zona d’exposició que ahir van visitar almenys dues conselleres del Govern -avui està previst que ho faci un tercer, a més de la majoria dels alcaldables de Barcelona- s’hi pot veure el projecte BitBump de l’escola de disseny IED, que aporta un toc retro a la tecnologia digital: el consumidor podrà triar les cançons que vulgui incloure en un disc de vinil que no es premsarà seguint el procediment convencional, sinó que s’imprimirà amb una de les impressores 3D que HP dissenya a Sant Cugat. […]

  2. 15 de May de 2019

    […] que té la seva seu a Sant Cugat del Vallès. Fa uns mesos vaig visitar-la i en vaig fer aquesta crònica. També us suggereixo aquest article de fa vuit anys a l’Ara on descobria la tecnologia, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.