fbpx

Galaxy Note 9: l’ordinador de butxaca

El nou model és un dels smartphones més complets del mercat. / SAMSUNG
El nou model és un dels smartphones més complets del mercat. / SAMSUNG

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 21 de November de 2018

    […] de manera diferent: l’objectiu d’una de les càmeres de 12 megapíxels dels Galaxy S9 i Note 9 té un mecanisme d’apertura variable que alterna automàticament entre F1.5 i F2.4 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.