fbpx

Els fundadors d’Instagram marxen de Facebook per les intromissions de Mark Zuckerberg

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 3 de October de 2018

    […] gegant: Palmer Luckey (Oculus, dedicada a la realitat virtual), Jan Koum i Brian Acton (WhatsApp) i la setmana passada Kevin Systrom i Mike Krieger (Instagram). Tots ells, d’una manera o altra, s’han declarat incapaços de resistir la pressió de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.