fbpx

El RACC i Cooltra oferiran nous serveis de mobilitat a empreses i particulars

También puedes leer este artículo en: Español

El RACC i Cooltra col·laboraran per oferir nous serveis de mobilitat als seus socis i clients, tant si es tracta d’empreses com de particulars. Inicialment, treballaran en els camps de la formació, la venda de vehicles i la mobilitat compartida en el marc d’un acord global que estudien ampliar a altres àmbits.

El RACC, que està transformant-se en un Club de Serveis a la Mobilitat, aportarà la seva experiència en la prestació de serveis d’alta qualitat. Com a part de l’acord, el RACC realitzarà cursos específics de mobilitat elèctrica per a les empreses clients de Cooltra. Amb aquest servei de formació personalitzada, la companyia de lloguer de motos posarà a l’abast dels seus clients corporatius facilitats per millorar les habilitats en moto i per reforçar els conceptes de seguretat viària, dos elements clau en la conducció. El RACC aporta una àmplia trajectòria en la formació de conductors, amb més de 60 anys d’experiència i 17.000 alumnes cada any, i un profund coneixement de l’ensenyament amb vehicles elèctrics, un àmbit en què va ser pioner a tot l’Estat.

En l’àmbit de la mobilitat compartida, l’acord també contempla l’ampliació de la presència de eCooltra -el servei de motosharing de Cooltra- a l’aplicació RACC Trips per donar un servei més àgil i còmode als usuaris, de manera que podran completar la reserva de la moto sense sortir de l’app. RACC Trips és el primer agregador de serveis de mobilitat urbana que integra tota l’oferta de transport compartit i públic de la ciutat de Barcelona en una sola aplicació. Permet accedir des d’un mateix mapa a tots els serveis compartits de bici, moto i cotxe, i connecta en temps real amb tot el transport públic.

Finalment, gràcies al conveni, els socis i clients del RACC també podran accedir a condicions especials en el rènting i la compra de motos d’ocasió de Cooltra, a través del Servei de Venda de Vehicles del RACC.

RACC
Cooltra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.