fbpx

El Future Industry Congress abordarà a Barcelona l’impacte i els desafiaments de les noves tecnologies en el segle XXI

También puedes leer este artículo en: Español

Barcelona acollirà el proper dia 27 de novembre el Future Industry Congress, el congrés sobre indústria avançada, digital i connectada que organitza el centre tecnològic Eurecat i que enguany comptarà amb el vicepresident de Negocis Corporatius i Desenvolupament Internacional a l’Stanford Research Institute, Robert Pearlstein, que parlarà sobre l’impacte i els desafiaments de les noves tecnologies a les empreses.

Aquesta tercera edició del Future Industry Congress s’estructurarà en dos blocs temàtics, un divulgatiu que té l’objectiu d’oferir una perspectiva sobre la innovació a la indústria, a través de la visió de Pearlstein, i un altre pràctic, dins del qual es realitzaran quatre workshops especialitzats en tendències tecnològiques emergents. Les inscripcions es poden formalitzar gratuïtament en el web del congrés.

“La innovació consisteix en canviar la situació actual per una millor” aportant “un nou valor per al client en el mercat”, afirma Pearlstein, per a qui “les empreses innoven amb èxit quan identifiquen problemes importants que tenen els seus clients i els ofereixen noves solucions”.

A la seva ponència “Impacte i desafiament de les noves tecnologies en el segle XXI”, Pearlstein compartirà algunes històries rellevants com el naixement de SIRI o sobre cap a on es dirigeix ​​la tecnologia d’assistents personals virtuals.

Durant més de 75 anys, l’Stanford Research Institute ha aportat innovacions disruptives al món, com el ratolí per a l’ordinador, el sistema quirúrgic DaVinci, l’ultrasó i l’assistent virtual d’Apple, SIRI, entre d’altres.

Eurecat “com a pont entre els avenços en R+D i el sistema productiu vol contribuir a impulsar l’intercanvi d’idees davant dels reptes que introdueixen les noves tecnologies a les empreses perquè puguin ser més competitives gràcies a la innovació tecnològica”, remarca Daniel Altimiras, vicepresident d’Eurecat.

Quatre workshops sobre tecnologies emergents i una taula rodona sobre innovació

El programa de workshops del congrés inclou una sessió, a la qual hi participaran 3NEO, ITENE, Kao Chimigraf-Freshcode i HP Inc, que estarà dedicada a les tendències i casos d’èxit en el camp de la impressió funcional i de la fabricació additiva, així com a les sinergies que han començat a sorgir en aquests àmbits.

Els materials i les tecnologies de fabricació per a la construcció lleugera en el sector del transport és l’eix d’un altre dels workshops del Future Industy Congress, en el qual prendran part CT Enginyers i SEAT, que abordaran els avenços en aquest àmbit com a tendència clau per reduir les emissions de contaminants a l’atmosfera.

El tercer i quart worshops se centraran en la funcionalització de superfícies polimèriques, amb la participació de la Universitat de Glasgow, i en la intel·ligència artificial aplicada a la indústria, amb les aportacions del Centre de Visió per Computador i Createch360, respectivament.

També tindrà lloc una taula rodona sobre innovació en la indústria, que comptarà amb Sergio Alcaraz, director general d’Enginyeria Nous Models (AMIE), de Nissan Europe; Jordi Guinovart, managing director de Hartmann; Vanesa Martínez, CEO de Grup Carinsa, i Ángel Díaz, president d’Advanced Leisure Services.

El Future Industry Congress, que compta amb el suport de Telefónica com a patrocinador gold i d’Smart Catalonia i MITTUM com a patrocinadors silver, té com a finalitat congregar empreses, investigadors i tecnòlegs per debatre sobre tendències tecnològiques i innovacions disruptives i identificar reptes tecnològics per a la indústria i possibles solucions.

Dia: 27 de novembre de 2018
Hora: 9.15-15.00 h (11.00-11.30 h pausa cafè)
Lloc: Espai BITal (C/ José Agustín Goytisolo, 22.08908 L’Hospitalet de Llobregat. Barcelona)
Acreditacions: premsa@eurecat.org

Programa aquí

Eurecat
Future Industry Congress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.