fbpx

Telefónica i Amazon Web Services presenten els seus serveis al núvol dirigits a empreses

amazon web services, telelónica, transformación digital, transformació digital

También puedes leer este artículo en: Español

Telefónica i Amazon Web Services (AWS) han presentat avui a Barcelona la seva proposta conjunta d’estratègia MultiCloud pera a empreses. Un esdeveniment que té com a objectiu apropar al major nombre possible d’empreses els avantatges i novetats de l’acord de serveis al núvol d’ambdues companyies.

La proposta MultiCloud de Telefónica té com a objectiu posar a disposició de les empeses la creació d’un ecosistema al núvol que aprofiti els avantatges de les diferents propostes del mercat pe a construir-lo a mida de les seves necessitats de negoci, forma flexible i senzilla. Per això, la Telco posa a disposició dels seus clients serveis que van des del Cloud Privada fins als principals núvols públics del mercat, enter elles AWS.

Ambdues companyies han treballat conjuntament per apropar tota la infraestructura d’AWS als clients de Telefónica, una proposta de solucions que permeti accelerar els processos mantenint un equilibri d’adequat amb les despeses de TI i permetent donar suport als seus negocis a escala mundial.

A l’esdeveniment, els assistents han pogut conèixer les característiques d’aquesta proposta conjunta, així com les possibilitats que ofereix aquest marc de col·laboració amb AWS a través de vàries demostracions. S’ha implementat en directe un cas d’ús per a traslladar part de la capacitat de còmput al núvol utilitzant noves corrents tecnològiques. Una altra de les demostracions ha consistit en la implementació d’eines per a facilitar la comunicació amb clients digitals.

El pas al núvol no sempre és senzill per a les organitzacions i menys si s’emmarca en un context de negoci de necessitats de diferent índole i canviants, que dificulten l’elecció de proveïdors. Telefónica ofereix així una cartera integral de serveis, innovadora i competitiva, que facilita l’adopció dels serveis Cloud i aporta flexibilitat. La meta és que les empreses puguin fer aquest pas de manera assessorada i amb un soci tecnològic de confiança.

Aquest projecte forma part del pla de transformació digital que la companyia porta treballant des de fa tres anys anomenat Living Cloud, i que el seu objectiu és ajudar a les empreses espanyoles a adaptar-se a les exigències del mercat i al nou client digital.

Telefónica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.