fbpx

La gran crisi d’identitat que amenaça Apple

apple, tim cook, iphone, apple watch, macos

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

2 Responses

  1. 27 de March de 2019

    […] novetats d’avui. Tot apunta que aquestes estaran centrades en nous serveis, en línia amb la nova orientació de l’empresa derivada de la frenada general en les vendes de smartphones, que fins ara li han aportat el gruix […]

  2. 29 de July de 2020

    […] ha sigut sempre la GAFAM més vinculada als dispositius físics. De la seva distribució d’ingressos n’hem parlat en altres ocasions i la venda d’iPhones continua representant més de la meitat de la facturació, però en els […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.