fbpx

La ferramenta del Cuesta: medallons geolocalitzats

tile

A “Amb xarxa o sense”, Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca, Mariola Dinarés i Pol Gise ens presenten les últimes notícies que fan referència a la xarxa. L’instagramer Pol Gise ens explica que un ou, tret de Google, ha aconseguit 28 milions de “likes” a Instagram. No se sap qui l’ha penjat, però el compte ja té tres milions de seguidors. “The New York Times” ha dedicat un article al famós ou.

Tile: medallons geolocalitzats a través del bluetooth per posar-los als objectes de valor que es vulguin tenir localitzats.

@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.