fbpx

Recursos per seguir el #JudiciProcés minut a minut

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

2 Responses

  1. ANNA LLAGOSTERA says:

    Aquest matí a Rac1 deien que tindran al web en streaming totes les declaracions. I al web de 8TV també.
    A més a Rac1 deien que també hi haurà minut a minut al web i programes dedicats tots els dies.

    • Albert Cuesta says:

      Gràcies, Anna. He afegit el seguiment de RAC1. 8tv només té el vídeo institucional, el mateix que tots els altres mitjans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.