fbpx

Samsung s’avança al MWC i presenta els nous smarphones Galaxy S10

samsung_galaxy_s10-mwc2019-smartphones

Samsung s’avança al Mobile World Congress

Acaba de presentar els nous smartphones Galaxy S10, que marquen el X aniversari de la gamma Galaxy.
És important perquè és el model emblemàtic de la marca que ven més mòbils al món.
Incorporen la tecnologia més recent: pantalla AMOLED dinàmica amb uns negres molt negres i colors més reals; fins a un terabyte de capacitat interna; possibilitat de descarregar dades a velocitats de fins a 2 Gbps en xarxes compatibles.

També algunes novetats que altres marques ja han mostrat, com una quantitat més gran de càmeres, lector dactilar integrat a dins de la pantalla, càmera frontal en un forat de la pantalla o l’opció de carregar sense fils altres aparells, com un altre mòbil o uns auriculars.

Amb el S10 Samsung amplia la gamma. Des del Galaxy S6 hi havia dos models, amb mides de pantalla diferents. En canvi hi haurà quatre variants del S10: Als previsibles S10 normal amb pantalla de 6,1 polzades, quatre càmeres: tres al darrere i una al davant; i S10+ de 6,4 polzades amb cinc càmeres: tres al darrere i dues al davant.

S’hi afegeixen dues opcions noves: un S10e amb pantalla plana de 5,8 polzades i tres càmeres, dues al darrere i una al davant. I un S10 5G que hem pogut tocar però encara no té data de sortida ni preu. Els preus vam dels 759 euros el més senzill: Galaxy S10e al més car  el Galaxy S10+ de 1.609 euros

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.