fbpx

Mòbils plegables, samarretes intel·ligents i quiròfans 5G

mwcb-mw2019

Fem una passejada pel Mobile World Congress 2019 i destaquem alguna de les moltes novetats que hi ha: telèfons mòbils plegables, xarxes 5G, mobilitat connectada, smartphones 5G, mobilitat autònoma.

En parlem amb Laia Claret, Mariola Dinarès, Albert Murillo, Albert Cuesta i Genís Roca, i des de l’estudi l'”instagramer” Pol Gise.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.