fbpx

MWC 2019: “Seat desenvoluparà un software propi; pot ser un bona oportunitat per al català”

seat_minimo-mwcb-mwc2019

Avui el nostre expert tecnològic Albert Cuesta ens parla del Seat Minimó, un prototipus de cotxe elèctric per a plataformes de cotxes compartits. També ens comenta els plans de Seat de crear una empresa que desenvolupi software propi i ens explica el “mea culpa” que ha entonat el conseller delegat de Vodafone, Nick Read.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.