fbpx

MWC 2019: “La guerra del govern Trump contra Huawei ja ha arribat al MWC”

trump

Robert Strayer, responsable de ciberseguretat dels EUA, va demanar als governs i les operadores de tot el món que considerin l’amenaça que Huawei i altres empreses xineses representen per a la seva seguretat nacional. Per la seva banda, Guo Ping, l’actual president de torn de Huawei, havia recordat hores abans que els EUA no tenen cap prova per acusar-los de ciberespionatge. Ens ho explica el nostre expert tecnològic, Albert Cuesta.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.