fbpx

MWC 2019: “El 5G s’utilitzarà en les emergències. Hi haurà drons per lluitar contra els incendis”

Imatge d'un pilot fent volar un 'dron' el 27 d'abril de 2018. (Horitzontal)

El nostre expert tecnològic Albert Cuesta ens explica: “A més de l’ambulància connectada que vam comentar dilluns, al Congress també hi ha drons connectats per lluitar contra els incendis. Projecte de Cellnex, MasMovil, l’enginyeria SITEP i la Mobile World Capital. Porten càmeres termogràfiques que capten i transmeten mapes de calor i videocàmeres d’alta resolució per rastrejar la posició del personal d’extinció”. Si voleu conèixer més novetats us les acosta l’Albert Cuesta.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.