fbpx

Un GPS sense coordenades

what3words-mwc2019

Utilitzar els GPS sense coordenades.

El més habitual és posar l’adreça a la que volem anar al GPS del cotxe, però de vegades anem a llocs que no en tenen. Al MWC s’ha presentat una aplicació que s’anomena What3Words. Els desenvolupadors d’aquesta aplicació han dividit tota la superfície terrestre en 57 bilions de quadrats de tres metres per tres, i a cadascun d’aquests quadrats li han assignat tres paraules que l’identifiquen de manera unívoca d’entre les 25.000 possibles per a cadascun dels 27 idiomes que preveu. Diuen que són més fàcils de recordar, i de dictar al micròfon del cotxe.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.