fbpx

Estratègies a les xarxes socials

amb xarxa o sense, catalunya ràdio, palm, smartphones, la ferramenta del cuesta, @albertcuesta

Fins a quin punt ens creiem que els nostres seguidors a les xarxes socials són representatius del que la societat, tota la societat, pensa realment? Quantes vegades pensem allò de “com que en el meu cercle d’amistats tothom pensa com jo, és l’opinió majoritària?” I quines són les estratègies que utilitzen els partits polítics a les xarxes socials per captar la nostra atenció? Es pot entendre l’ascens de VOX mirant les xarxes socials? En parlem amb Frederic Guerrero-Solé i Antoni Gutiérrez-Rubí.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta 

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.