fbpx

Actualitzada la llista Twitter del Govern de la Generalitat

Avui s’ha sabut que la catedràtica de llatí Mariàngela Vilallonga serà la nova consellera de Cultura de la Generalitat en substitució de Laura Borràs, que es presentarà a les eleccions generals espanyoles del 28 d’abril com a número dos de la llista de Junts per Catalunya. En conseqüència, he incorporat el perfil de Vilallonga (@MVilallonga) a la meva lista Twitter de membres del Govern, que podeu seguir a http://twitter.com/albertcuesta/lists/govern2018 si voleu tenir en un sol lloc l’activitat piuladora del president i els seus consellers sense haver de seguir-los a tots per separat. També he retirat de la llista l’actiu perfil @LauraBorras de Borràs, que suposo inclouré aviat en altres llistes de candidats i de parlamentaris electes.

Aquesta actualització s’afegeix a la de fa pocs dies, quan vaig afegir a la llista el perfil @MeritxellBudo de l’alcaldessa de La Garriga Meritxell Budó, que assumirà els càrrecs de vicepresidenta i portaveu del Govern que deixa lliures Elsa Artadi en presentar-se com a número dos de la candidatura de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona. De la mateixa manera, he donat de baixa de la llista del Govern el perfil @elsa_artadi.

He creat i mantinc aquesta llista de manera altruista, sense cap subvenció, com faig amb totes les altres llistes que considero d’interès general i que trobareu a http://twitter.com/albertcuesta/lists. Si en feu servir alguna, us agrairé que li doneu difusió amb atribució de la meva autoria.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.