fbpx

Apple fitxa Spielberg i J. J. Abrahams per fer la competència a Netflix i Movistar Plus

apple_tv_+

Com que les vendes de smartphones han frenat, Apple s’ha proposat vendre serveis als qui ja tenen un iPhone. Avui n’ha presentat tres de nous.

  • La esperada alternativa a Netflix es dirà Apple TV+ i tindrà pel·licules, sèries, documentals i programes infantils creats per noms de primera fila com Steven Spielberg, JJ Abrams, Jennifer Aniston i Oprah Winfrey, que han participat a l’acte d’avui. Es podran veure a tots els disposituus Apple, des dels telèfons fins als ordinadors, i als televisors connectats d’algunes marques, començant pels de Samsung. Començarà a emetre a la tardor a més de 100 països, encara no en sabem el preu.
  • El preu que sí sabem són els 10 dòlars mensuals del nou servei Apple News+, un quiosc de premsa de pagament amb 300 revistes i uns quants diaris com el WSJ. Sembla que la majoria dels editors de premsa no hi han volgut estar. De moment només funcionarà als EUA.
  • Un altre servei nou d’Apple es diu Arcade, i serà un apartat de l’App Store amb 150 jocs creats especialment que no es compraran per descarregar-los, sinó que pagaràs una quota mensual. Que encara no se sap.
  • Apple ho ha vestit tot plegat amb la seva coneguda aposta per la privadesa: assegura que no pensen rastrejar el comportament de l’usuari, i que totes les recomanacions de contingut es faran sense sortir del dispositiu.
  • Això és especialment important en el quart servei que Apple ha presentat avui, potser el que crida més l’atenció. La nova targeta de crèdit Apple Card. En aliança amb Goldan Sachs i Mastercard, Apple comença a oferir serveis bancaris. De moment només als EUA, però ,m’agradarà veure els bancs tradicionals tractant de competir amb Apple en qualitat d’atenció al client.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.