fbpx

Nova llista Twitter: tots els electes catalans del #28A al Congreso i el Senado

Després d’una tan breu com intensa nit d’escrutini, ja sabem quins han estat els candidats a diputats i senadors escollits per les quatre circunscripcions catalanes en les eleccions generals espanyoles d’aquest diumenge 28 d’abril.

Com acostumo a fer, he creat una llista Twitter que agrupa els perfils en aquesta xarxa social de (gairebé) tots els electes catalans al Congreso i el Senado. La relació definitiva està pendent de la proclamació dels resultats electorals definitius per part de la Junta Electoral, però m’ha semblat interessant crear la llista com més aviat millor perquè durant les pròximes setmanes hi haurà negociacions entre el PSOE i altres grups per configurar majories de govern, i trobo pràctic tenir recollides en un únic lloc les posicions dels representants catalans a les Cortes espanyoles.

Podeu seguir la llista com si fos un perfil més en aquesta adreça: http://twitter.com/albertcuesta/lists/Cortes2019. Aquí teniu els tuits més recents que han publicat els 59 membres de la llista (l’article continua a sota del visor de tuits):

També us pot interessar la llista dels electes catalans al Congreso i el Senado en les eleccions generals anteriors, les de l’any 2016. La trobareu a http://twitter.com/albertcuesta/lists/Cortes2016.

Electes no identificats

Més amunt he escrit que la meva nova llista conté gairebé tots els electes del 28A a Catalunya. El cas és que no he aconseguit identificar els perfils a Twitter de cinc dues persones. És possible que no en tinguin, però si en tenen i les coneixeu, us agrairé que m’ho feu saber als comentaris d’aquest apunt. Són aquestes:

  • Manuel Cruz Rodriguez (senador del PSC per Barcelona)
  • Josep Quintana Caralt (senador d’ERC per Girona) <- gràcies, Dani Terra
  • Miquel Caminal (senador d’ERC per Lleida) <- té perfil, però d’accés restringit
  • Santiago José Castellà Surribas (senador del PSC per Tarragona)
  • Maria Carvalho Dantas (diputada d’ERC per Barcelona) <- gràcies, Sílvia Sendra

Confio que aquesta llista us sigui d’utilitat. Us prego que li doneu difusió enllaçant a aquest mateix apunt (aquí), i si la feu servir, que mencioneu l’autoria.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.