fbpx

Un televisor per a “millenials”

samsung-The Sero

Samsung presenta una tele amb la pantalla vertical per mirar-hi els vídeos del mòbil.

La marca coreana diu que ha creat l’aparell després d’analitzar les característiques de la generació “millenial”, que suposadament mira sobretot vídeos en format vertical a l’estil dels que hi ha en aplicacions com Instagram. L’aparell es diu The Sero, es ven a Corea per l’equivalent a uns 1.500 euros i realment la pantalla de 43 polzades pot funcionar tant en posició vertical com horitzontal, però la pots girar 90 graus segons et convingui. Dubto que tingui gaire èxit, perquè si no t’has pres la molèstia de girar un mòbil de cinc o sis polzades per gravar el vídeo, no sé si t’aixecaràs del sofà a girar el televisor per mirar-lo.

La marca coreana no para de buscar nous formats de televisor més enllà dels convencionals. Ja en té un anomenat The Frame que es penja de la paret com un quadre i mostra imatges d’obres d’art mentre no està encès. Pel que expliquen del nou The Sero, em recorda el monitor Pivot de la marca Radius per a Macintosh que feien servir a començaments dels anys 90 del segle passat alguns maquetadors de diaris i revistes per reproduir més fidelment l’aspecte de la pàgina impresa. En aquest vídeo podeu veure’l en funcionament:

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta https://twitter.com/albertcuesta?lang=ca
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.