fbpx

Europa no vol dependre d’Àsia per les bateries dels seus cotxes elèctrics.

electric_car
geralt / Pixabay

Alemanya i França acorden crear l’Airbus de les bateries.

L’element fonamental dels vehicles elèctrics és la bateria, i fins ara tots els grans fabricants de bateries són japonesos, coreans o xinesos. D’ells depenen totes les marques d’automoció occidentals per als seus plans d’electrificació: la gigafactoria que Tesla construeix a Nevada és una aliança amb Panasonic, i Volkswagen ja ha reservat 50.000 milions d’euros per comprar a Samsung i LG bateries per als 50 milions de cotxes elèctrics o híbrids que preveu fabricar en els pròxims anys.

La indústria europea s’ha proposat reduir aquesta dependència i vol ser més autosuficient. Per això els governs alemany i francès van acordar ahir invertir entre 5.000 i 6.000 milions d’euros en una iniciativa conjunta per desenvolupar bateries a Europa, que ja ha estat batejada com l’Airbus de les bateries i per la que esperen rebre un 20% de subvenció de l’Unió Europea. Els promotors ja han reconegut que no podran competir en preu amb les bateries asiàtiques, així que es concentraran en aconseguir que les europees siguin més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Veurem com avança el projecte, però la presentació ha coincidit amb un possible inconvenient: la manca de primeres matèries. Tot just ahir, la directora de primeres matèries de Tesla va avisar en un congrés de mineria que preveu una escassetat a escala global de coure, níquel, liti i altres minerals necessaris per fabricar bateries.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.