fbpx

Deixa que ho faci Google

google-android

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 15 de May de 2019

    […] A l’espai setmanal “Amb xarxa o sense” del Matí de Catalunya Ràdio he destacat el projecte Euphonia de Google per fer que la seva majordoma digital Assistant pugui entendre les ordres de les persones amb dificultats de parla, com són els afectats d’esclerosi i Huntington i els tartamuts. Una iniciativa imprescindible si realment la interacció amb els dispositius ha d’evolucionar cap a l’ús de la veu que ja vaig destacar a la meva crònica del recent congrés I/O. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.