fbpx

Des d’avui, Apple i Samsung són més amigues que mai

Des d’avui els vídeos de l’iPhone es poden veure directament als televisors Samsung.

Fins ara, per enviar contingut multimèdia dels mòbils i les tauletes d’Apple a qualsevol tele havies de comprar un descodificador Apple TV. Des d’aquest vespre, als propietaris d’alguns televisors connectats Samsung ja no els caldrà fer-ho, perquè poden descarregar als seus aparells la nova aplicació Apple TV, que inclou la possibilitat de veure els vídeos de l’iPhone i l’iPad a la pantalla grossa mitjançant AirPlay 2. A més, també podran accedir al catàleg de cinema i sèries a la carta d’Apple, amb 150 canals i més de 100.000 pel·lícules, moltes d’elles amb resolució 4K.

Els models de Samsung compatibles amb la nova aplicació d’Apple són tots els d’aquest any i alguns de l’any passat. Els usuaris també han d’actualitzar el seu iPhone o iPad a la nova versió 12.3 del sistema operatiu iOS, que Apple també ha començat a distribuir fa una estona.

La col·laboració entre Apple i Samsung és interessant perquè les dues empreses es fan la competència al mercat de mòbils, tot i que una bona part dels components dels iPhones són fabricats precisament per Samsung. Però Apple renuncia en part a vendre descodificadors a canvi d’una audiència molt més àmplia, la dels televisors connectats. I de fet ha començat pels de Samsung, però ha promès la mateixa aplicació per a les teles de LG i Sony per d’aquí a uns mesos .

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 15 de May de 2019

    […] l’aplicació Apple TV als models més recents de televisors connectats Samsung, que ja havia anunciat la nit abans a l’espai diari del Catalunya […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.